Verdegro: hernieuwde focus op de Nederlandse markt

Verdegro Group kent drie verschillende productcategorieën: Crash, Lighting en Traffic. Denk bij Lighting aan onder andere de hybride LED-lichtmastwagens, bij Crash aan verschillende modellen botsabsorbeerders en bij Traffic aan bijvoorbeeld actiewagens op zonne-energie. Volop innovatie op het gebied van mobiele verkeersveiligheid. De samenhangende productcategorieën vormen een dekkend totaalpakket voor het waarborgen van de mobiele verkeersveiligheid.

Marcel Slofstra

Verdegro is ondertussen zeventien jaar actief. Verdegro presenteert dit jaar, de verbeterde actiewagen, een nieuw LED-display en publiceert binnenkort nieuwe gratis software om de klantervaring/wensen op hoog niveau aan te bieden. Hierbij voldoet Verdegro specifiek aan de eisen en wensen zoals die gelden voor de Nederlandse markt. Roel van Loenhout van Verdegro: “We willen de Nederlandse markt laten zien dat we er zijn, voor onze oude én nieuwe klanten.” Verdegro ontwerpt, ontwikkeld en fabrikeert alle producten zelf. Alle stappen in het proces zijn zo beheersbaar en leveren een efficiënte supply chain op. Op deze manier weet Verdegro ook een hoge kwaliteitsstandaard te waarborgen. Klanten kunnen hun specifieke wensen bij Verdegro laten weten, waar dan ook zeker naar geluisterd wordt. Zo levert Verdegro passend maatwerk. Verdegro heeft de afgelopen jaren vooral in het buitenland naam gemaakt. De fabrikant van alles voor mobiele verkeersveiligheid uit Etten-Leur bedient dan ook 40 landen wereldwijd. “Maar we willen nu onze focus ook scherp hebben op de Nederlandse markt”, aldus Van Loenhout. Daarvoor heeft het bedrijf nieuwe producten ontwikkeld en bestaande producten doorontwikkeld om perfect aan te sluiten op de wensen en eisen van de Nederlandse markt.

Over Verdegro Verdegro is in 2003 opgericht door Gerrit Verwijs en Sjoerd de Groot. De bedrijfsnaam verwijst naar de achternamen van de beide oprichters. Een jaar later introduceerde het bedrijf een LED-pijlwagen, op zonne-energie. In 2006 won Verdegro een grote tender voor het leveren van autodrips, waarvan velen nog in Nederland in gebruik zijn. Sinds 2008 timmert het bedrijf gestaag aan de weg vanuit Etten-Leur, wat heeft geresulteerd in een internationaal groeiend bedrijf, met circa 50 werknemers. Begin vorig jaar opende Verdegro het officiële Verdegro-trainingscentrum. De faciliteit geeft de mogelijkheid om Verdegro-dealers goed op te leiden in het onderhouden en repareren van de diverse producten die het bedrijf levert. Onderhoudsmonteurs van over de hele wereld worden hier getraind om volledig gecertificeerd te worden. De training duurt drie dagen, waarin de monteurs alle ins- en outs leren over zowel de elektrische als mechanische Verdegro-productlijnen.

Tevens heeft Verdegro in 2019 een aangrenzend perceel grond aangekocht voor opslag, de komende jaren zal daar een nieuwe fabriek gerealiseerd zal worden.

Meer weten? Wilt u ook meer weten over de Verdegro-producten voor de Nederlandse markt? Kijk op www.verdegro.com of neem contact op met sales@verdegro.com