PayByPhone opent deuren in Nederland en België

Mobiele parkeerprovider PayByPhone heeft wereldwijd meer dan 30 miljoen gebruikers en is beschikbaar in meer dan 1000 steden in 12 landen. In 2019 vierde de provider zijn tienjarig jubileum en sindsdien is hij ook actief in Nederland en België.

Nina van der Kroef, PayByPhone

Nederlanders zijn al langer bekend met mobiel parkeren, maar PayByPhone biedt parkeerders het voordeel van een geheel nieuwe ervaring: het gemak en de snelheid van betalen met je creditcard. Automobilisten kunnen deze app gebruiken om parkeeracties te starten, te verlengen en te beëindigen.

Functionaliteiten Door de start-, stop- en verlengfunctie is het uitgesloten dat parkeerders zich vergeten af te melden, waardoor hij of zij nooit teveel betaalt en onnodige naheffingen voorkomt. Bovendien hoeft de parkeerder zich te registreren en is hij niet gebonden aan een abonnement: betalingen gaan per parkeeractie. Betalen met een creditcard is in Nederland steeds gebruikelijker. PayByPhone benadrukt daarom het gemak hiervan. Betalen met een creditcard geeft de vrijheid om de parkeerkosten direct af te rekenen, maar toch het overzicht te houden van alle parkeeracties. Dit resulteert in een totaal nieuwe, eenvoudige en zorgeloze ervaring.

Het internationale karakter van de PayByPhone-app biedt gebruikers tevens de mogelijkheid om in meerdere landen te parkeren met dezelfde app; handig op internationale reizen, zowel zakelijk als privé. De PayByPhone-app is beschikbaar in meerdere talen en past zich automatisch aan aan de taalinstelling van de mobiele telefoon.

Integratie met andere diensten PayByPhone is een onderdeel van Volkswagen Financial Services. Parkeren is een belangrijk onderdeel van de mobiliteitsketen en wordt verder geïntegreerd in andere diensten, zoals oplaadmogelijkheden, en het aanbod van modaliteiten zoals deelauto’s, -fietsen en openbaar vervoerdiensten. PayByPhone speelt hiermee direct in op toekomstige mobiliteit binnen de trends van Urban and Smart Mobility en MaaS-projecten.

Meer informatie

Voor meer informatie ga je naar de website van PayByPhone. De app is zowel beschikbaar in Android als iOS en kan je hier downloaden.