Nieuw: MobiliteitsPlatform

Verkeer in Beeld en PARKEER24 zijn samen één nieuwe titel: MobiliteitsPlatform. We heten je van harte welkom, op ons nieuwe platform. We blijven breed informeren over mobiliteit én parkeren, actueel, relevant en samen. 

Het kennisgebied parkeren wordt steeds meer onderdeel van integrale gebiedsontwikkeling en ook de onderwerpen in Verkeer in Beeld kruipen daar steeds meer naartoe. Daarmee werd het vakblad Parkeer24 ook steeds interessanter voor de lezers van Verkeer in Beeld, en andersom. Daarom hebben we deze twee titels gecombineerd tot MobiliteitsPlatform.

Breed informeren Mobiliteits Platform wil breed informeren over mobiliteit en parkeren. Dat doen we met ons fonkelnieuwe vakblad – de eerste editie is 27 maart verschenen – en met onze wekelijkse nieuwsbrief.

Platform MobiliteitsPlatform biedt ook een platform om met elkaar in verbinding te blijven, nieuwe kennis(sen) op te doen en kennis met elkaar te delen. Natuurlijk via social media, maar ook met bijeenkomsten, on- en offline.

Lees ons magazine digitaal Wilt u de eerste editie van MobiliteitsPlatform meteen lezen? Dat kan, volledig digitaal en eenmalig geheel gratis.

Het team van MobiliteitsPlatform hoopt je snel tegen te komen, on- en offline. Voor nu: veel leesplezier!

Volg je ons ook op Twitter en LinkedIn?