PM Netwerk Nieuws Samen staan we sterk!

Uit de groeiende groep praktijkmanagers sluiten er zich steeds meer aan bij het PraktijkmanagersNetwerk. Dat vinden we leuk. Want samen weten we meer. En het biedt ons de mogelijkheid om steeds meer op maat met jullie vragen om te gaan, als starter of ervaren praktijkmanager in de mondzorg, huisartsenzorg, fysiotherapie of andere eerstelijnspraktijk.

Met de uitgebreide najaarskalender speelt PM Netwerk nog meer in op jouw wensen

De diversiteit aan praktijkmanagers is de afgelopen jaren fors toegenomen. Naast de mondzorg neemt het aantal praktijkmanagers in de huisartsenzorg, bij fysiotherapiepraktijken en in gezondheidscentra snel toe. De groep ervaren praktijkmanagers wordt zo ook snel aangevuld met starters die voor hun eerste of tweede functie staan. Iedereen heeft daarbij zijn of haar eigen wensen.

Met de groei van ons netwerk zijn we steeds beter in staat om, naast een aantal activiteiten voor iedereen, ook steeds meer op maat kennis bij elkaar te brengen. Zo ontstaat een interessante mix voor startende- en ervaren praktijkmanagers uit alle typen eerstelijnspraktijken.   

Type praktijk   Veel vragen die je als praktijkmanager op je bordje krijgt zijn of lijken algemeen. En vaak is het inspirerend om mensen van buiten je directe omgeving te spreken. Toch is het prettig om af en toe te kunnen sparren met collega’s met dezelfde achtergrond en uit hetzelfde type praktijk. Dat kan! Meld je aan voor de Meetup van jouw beroepsgroep die we dit najaar (online) organiseren.  

Ervaring   Net als praktijkmanagers gestart? Al jaren ervaring en inmiddels mede verantwoordelijk voor de koers van jouw praktijk? Iedereen is welkom.  Via de site, MO plek, de Dag van de Praktijkmanager en alle andere podia besteden we aandacht aan jullie specifieke vragen. En vanaf dit najaar voegen we daar een speciale (online) bijeenkomst voor startende- en ervaren praktijkmanagers aan toe.  

Regio   Tot slot kun je je ook aansluiten bij het netwerk in jouw regio. Overal in het land vinden regelmatig regiobijeenkomsten plaats. Nog niet in jouw omgeving? Laat het ons weten, en we kijken of we dat (samen met jou) kunnen oppakken. Wist je dat je ook kunt aanmelden voor de regio’s in MO Plek? Om in één oogopslag te kunnen zien of een event voor jou relevant is, gaan we vanaf nu werken met de volgende iconen:

Najaarskalender 2020

In onderstaande kalender zie je bovenstaande iconen verwerkt. Is het speciaal voor praktijkmanagers van fysiotherapiepraktijken of juist voor alle praktijkmanagers in de eerste lijn? Dat kun je vanaf nu herkennen aan de icoontjes. Meer informatie over de evenementen en aanmelden.

Nog geen lid?

Sluit je ook aan bij het grootste  PraktijkmanagersNetwerk van Nederland. Ontmoet collega’s, deel je kennis, krijg antwoord op jouw vragen, bepaal de agenda en ontwikkel jezelf. Kijk voor het speciale actieaanbod en meld je aan.