Dit jaar twee Dagen van de Praktijkmanager!

Dit jaar organiseren we niet één maar twee dagen van de Praktijkmanager. Dat betekent extra kennis, extra inspiratie, extra ontmoeting en extra aandacht voor het mooie en belangrijke vak van praktijkmanager in de eerstelijnszorg. We zetten het graag voor je op een rij.

Donderdag 14 mei | Online | 09.00- 12.00 uur

Voor de 13e keer staat op de tweede donderdag van mei de Dag van de Praktijkmanager op de agenda. Dé dag waarop praktijkmanagers uit heel het land bij elkaar komen om het vak te vieren. Dat gaat dit jaar voor het eerst niet lukken. Althans niet op één locatie. Toch willen we deze bijzondere dag niet ongemerkt voorbij laten gaan. En organiseren we de eerste Online Dag van de Praktijkmanager. Met topsprekers over actuele onderwerpen waar je direct je voordeel mee doet.

Dinsdag 8 september | Hybride | 09.00 – 17.00 uur

Als antwoord op de 1,5 meter maatschappij organiseren we onze grote evenementen voortaan als hybride activiteit. Een combinatie tussen een live-congres en een online-congres op dezelfde dag. Inclusief toegang tot de Videotheek waar je alle opnames van alle sprekers na 8 september nog eens rustig na kunt kijken. Zo combineren we het beste van twee werelden. En kun je kiezen wat het best bij jouw wensen past.

Profiteer van de ‘Road to’

In aanloop naar de Dag(en) van de Praktijkmanager zetten we samen met alle betrokken sprekers en partners een speciale 'Road to' voor je op. Met onder meer tijdelijk gratis toegang tot onze netwerktool MO Plek. Zodra je je hebt aangemeld, kun je gebruik maken van vele voordelen.

Voor wie?

De Dag(en) van de Praktijkmanager zijn interessant, leerzaam en inspirerend voor startende en ervaren praktijkmanagers werkzaam bij huisarts-, mondzorg-, fysio- en andere praktijken in de eerste lijn zoals zorggroepen en gezondheidscentra.

Sluit je nu aan bij het PraktijkmanagersNetwerk en profiteer

In alle eerstelijns zorgpraktijken worden praktijkmanagers steeds vaker de spil waar de praktijk op draait. Toch sta je er vaak alleen voor. Herken je dat? En wil je wat vaker sparren met collega’s? En je kennis op peil houden? Maak dan kennis met het PraktijkmanagersNetwerk. Meer dan 3.000 praktijkmanagers ontmoeten elkaar via onze site, nieuwsbrieven, social media kanalen, regiosessies, PM On Tour, de Dag van de Praktijkmanager en werkbezoeken. We delen kennis en ervaringen, brengen mensen met elkaar in contact, en volgen en stimuleren belangrijke ontwikkelingen in de eerstelijn. Meld je nu aan en ontvang drie maanden lidmaatschap gratis. Klik hier: