Woord vooraf

Beste praktijkmanager,

De welverdiende zomervakantie staat voor de deur. Na een ongekende periode van hollen, stilstaan en weer hollen is het de hoogste tijd om even te ontspannen. Het mooie Nederland (her)ontdekken of toch voorzichtig de grens over? Ook een goed moment om de afgelopen maanden nog eens de revue te laten passeren. Te kijken wat je er van kunt leren, wat er goed is gegaan, wat je als structurele winst kunt meenemen naar de toekomst.

Als ik terugblik komt het woord ‘relevant’ in me op. Want meer dan ooit is duidelijk geworden hoe relevant onze gezondheid is en hoe kwetsbaar. En het puzzelen en vissen heeft mij en vele medelanders laten ervaren hoe relevant klein geluk is. Ook als netwerk hebben we, of eigenlijk jullie, onze relevantie laten zien. Meer bezoekers op de site, meer actieve gebruikers in de netwerktool MO Plek, druk bezochte webinars, een eerste online Dag van de Praktijkmanager en ga zo maar door. De behoefte om elkaar te spreken, ervaringen uit te wisselen, kennis te delen was groter dan ooit.

Het motiveert ons om ‘relevant’ te blijven. Heb je suggesties waarmee het netwerk ook voor jou relevant is en blijft? Mail ze en we pakken ze graag met je op.

Tot snel. Namens het PM Netwerk team,

Geert Dijkstra

Directeur PraktijkmanagersNetwerk en MedichOndernemen