PM Netwerk Nieuws Samen staan we sterk!

Van de groeiende groep praktijkmanagers sluiten zich steeds meer aan bij het PraktijkmanagersNetwerk. Dat vinden we leuk. Want samen weten we meer. En het biedt ons de mogelijkheid om steeds meer op maat met jullie vragen om te gaan als starter of ervaren praktijkmanager in de mondzorg, huisartsenzorg, fysiotherapie of andere eerstelijnspraktijk.

De kalender voor het najaar


Op dit moment werken we hard aan de najaarskalender rekening houdend met de bijzondere omstandigheden die wellicht ook dan nog gelden. Naast de Dag van de Praktijkmanager 2020 op 8 september besteden we in het najaar ook specifiek aandacht aan de informatiebehoefte van startende én ervaren praktijkmanagers in de verschillende type eerstelijnspraktijken.

- 8 september de Dag van de Praktijkmanager - 1 oktober training Communicatiestijlen - 8 oktober Strategiedag voor ervaren praktijkmanagers - 5 november online Meetup voor praktijkmanagers van fysiotherapiepraktijken - 12 november online Meetup voor praktijkmanagers van huisartspraktijken - 19 november Een online Startersdag voor beginnende praktijkmanagers - 26 november online Meetup voor praktijkmanagers van mondzorgpraktijken - Januari 2021 Nieuwjaarsborrel


Functieprofielenonderzoek

Met jouw hulp willen we het functieprofiel en de beloning van praktijkmanagers in eerstelijnspraktijken in kaart brengen. Na twee eerdere onderzoeken in 2011 en 2017 helpt dit vervolgonderzoek niet alleen de professionele ontwikkeling van de functie van praktijkmanager te beschrijven, maar helpt het ook individuele praktijkmanagers om het takenpakket goed af te stemmen met de praktijkhouders. Tijdens de Dag van de Praktijkmanager wordt een gratis exemplaar van het onderzoek uitgereikt!

Nieuwe leden


In het tweede kwartaal hebben we maar liefst 24 juni nieuwe leden mogen begroeten bij ons netwerk. Iedereen van harte welkom!

Patricia Kamstra Tandartsenpraktijk de Verbetering Felice Winters Huisartspraktijk Marknesse e.o. Linda Tollin Tollin Advies Yolande Pleune Huisartsenteam Van der Poel Diana Jansen Kievitstraat/Hoflaan/Siebeling en Suijker Sietske Waterschoot Huisartsencentrum "de Zwaai" Belinda Thomas Tandartsenpraktijk Epe Geralda de Vries Jouster Huisartsen

Bianca van Balken-Ory Glux Huisartsen Janneke Rozendom-Dekker Huisartsengroep de Oosterpoort Marieke de Hoog Praktijk Binkhorst Marlène Geukes Glimlach! Tandzorg Marion van der Vinne Huisartsen Om de Noord Cindy Beerse-Lute Medisch Centrum Molenstraat Wendy Stumpel Medisch Centrum Loudon Annet Buter Groepspraktijk Geert Groote Miranda Verleun THOON BV Martine van Oort Huisartspraktijk Rietsema Sandra Meulman Huisartsenpraktijk Haverkorn Daniëlle Kok De Hofstee kindertandartspraktijk Sharon Fijma De Hofstee kindertandartspraktijk

Laura Jansen Fysiohuis

Maike Pijffers Tandartsenpraktijk Rijssen

Hilde Pereboom Gezondheidscentrum Zevenkamp

Nog geen lid? Profiteer dan nu van de zomeractie!

- Ontmoet honderden collega’s 24/7 via MO Plek. - Bezoek gratis of met een flinke korting de online bijeenkomsten - Ontvang € 150,- korting op de Dag van de Praktijkmanager 2020 - Ontvang gratis het kwartaalblad MedischOndernemen - En profiteer van veel meer voordelen.

Word nu lid en we verlengen je lidmaatschap van een jaar met drie maanden gratis.