Woord vooraf

Beste Praktijkmanager,

Allereerst hopen we dat het naar omstandigheden goed met je gaat. Zowel persoonlijk als met de praktijk(en). We hopen dat je, nu er geleidelijk weer wat meer mogelijk wordt, met nieuwe energie aan de slag kunt om je praktijk op rolletjes te laten lopen. En wellicht heeft deze bijzondere periode, naast de zakelijke zorgen die uiteraard niet van vandaag op morgen verdwenen zijn, ook nieuwe energie los gemaakt, collega’s verbonden en inzichten opgeleverd waar je de komende periode verder mee kunt.

Zelf hebben we net als jullie ook niet stil gezeten. Naast de vele nieuwsberichten waarmee de redactie jullie zo goed mogelijk geïnformeerd heeft, de webinars die we georganiseerd hebben én de Online Dag van de Praktijkmanager op 14 mei, hebben we bij deze nog een nieuw instrument voor je waarmee we vanaf nu het delen van kennis tussen praktijkmanagers willen stimuleren:

Het digitale magazine.

Je zult er de komende maanden regelmatig een ontvangen in je mailbox. En je kunt hem lezen waar en wanneer je maar wilt. Heb je zelf een inspirerend verhaal dat je graag wilt delen met je collega’s in het land? Stuur een mailtje naar Martin Zuithof, hoofdredacteur van MedischOndernemen:

Veel leesplezier en graag tot donderdag.. Met vriendelijke groet, Namens het team van het PraktijkmanagersNetwerk

Geert Dijkstra