Over Duurzaam Gebouwd

Benieuwd naar de activiteiten van Duurzaam Gebouwd de afgelopen maanden en wil je samen met ons vooruitblikken naar de toekomst? In dit artikel nemen je onder andere mee naar het Duurzaam Gebouwd Congres 2020 in de Bonte Wever te Assen, blikken we terug op het webinar Verduurzaming Maatschappelijk Vastgoed dat we in samenwerking met RVO organiseerden en geven we je een overzicht van de best gelezen social media posts

Keynotes Duurzaam Gebouwd Congres 2020

Beleef het Duurzaam Gebouwd Congres 2020 opnieuw en bekijk de keynotes van Arash Aazami, visonair energietransitie en Tjisse Stelpstra, gedeputeerde provincie Drenthe. Met de titel 'Schone energie voor iedere mens' wist Aazami de deelnemers te boeien en te activeren. Stelpstra liet zien welke beleidskaders en ambities er zijn geschetst om versneld tot een energieneutrale gebouwde omgeving te komen.

Terugblik: Duurzaam Gebouwd Congres 2020

Blik met ons terug naar het Duurzaam Gebouwd Congres 2020 en ontdek hoe honderden bouw- en vastgoedprofessionals elkaar ontmoetten om een energieneutrale woningvoorraad in 2040 te realiseren.

Webinar Verduurzaming Maatschappelijk Vastgoed

“Durf te verduurzamen!”, klonk het tijdens het webinar Verduurzaming Maatschappelijk Vastgoed, georganiseerd door RVO in samenwerking met Duurzaam Gebouwd en andere leden van het Kennis en Innovatieplatform. Onder leiding van moderator Selina Roskam van RVO, tevens Duurzaam Gebouwd-expert, kwamen praktijkcasussen ten tonele en gaven experts uitleg over de duurzaamheidsimpact van sectorale routekaarten.