Graag informeren we je over een aantal activiteiten waar wij als Biind-team mee bezig zijn. Wil je meer over deze én onze andere activiteiten weten, dan horen we dat graag.

Biind is volop in beweging Onze missie om te communiceren, verbinden en activeren en zo een bijdrage te leveren aan een gezonde, veilige, prettige en duurzame fysieke leefomgeving krijgt steeds meer gestalte. Dat blijkt ook wel uit dit overzicht van activiteiten waar we samen met partners in de sector volop mee bezig zijn.

Meedoen? Dat kan. Op allerlei manieren. Weten hoe? Stuur een mail naar community manager Geert Dijkstra (geert@biind.nl).

image

Week van de Motoriek 5-9 oktober

Kenniscentrum Sport & Bewegen organiseert dan samen met het Ministerie van VWS, NOC*NSF, Mulier Instituut, KVLO en de VSG een themaweek om meer aandacht te vragen voor het nut en belang van Breed Motorische Ontwikkeling (BMO). Maar liefst zeven webinars behandelen diverse contexten, interessante wetenschappelijke achtergronden en veel praktische kansen en mogelijkheden om direct met het thema BMO aan de slag te gaan. Meer informatie over de Week van de Motoriek

Beter in Burgerparticipatie

Elke laatste donderdag van de maand organiseren we de Verbindingsdag Beter in Burgerparticipatie. Een middag gebaseerd op het succesvolle Expertboek In 10 stappen Beter in Burgerparticipatie. Mark Verhijde en Nanneke Verhijde presenteren telkens een inspirerend programma met aansprekende presentaties van vele experts. Vanwege het persoonlijke en diepgaande karakter van de Verbindingsdagen is het aantal deelnemers beperkt.

Ook meedoen? Kijk voor meer informatie op www.beterinburgerparticipatie.nl

Twee boeken cadeau bij aanmelden voor Nationaal Voetgangerscongres

Op 8 oktober wordt het Nationaal Voetgangerscongres georganiseerd. Omdat elkaar fysiek ontmoeten niet voor iedereen mogelijk is wordt het congres ook online gevierd. Bij aanmelding ontvang je het boek Loop! van stedenbouwkundige Annemieke Molster en het boek Naar een gezonde stad te voet van het CvR.

Meer informatie: www.nationaalvoetgangerscongres.nl