Graag informeren we je over een aantal activiteiten waar wij als Biind-team mee bezig zijn. Wil je meer over deze én onze andere activiteiten weten, dan horen we dat graag.

Biind is volop in beweging Onze missie om te communiceren, verbinden en activeren en zo een bijdrage te leveren aan een gezonde, veilige, prettige en duurzame fysieke leefomgeving krijgt steeds meer gestalte. Dat blijkt ook wel uit dit overzicht van activiteiten waar we samen met partners in de sector volop mee bezig zijn.

Meedoen? Dat kan. Op allerlei manieren. Weten hoe? Stuur een mail naar community manager Geert Dijkstra (geert@biind.nl).

Nationaal Fietscongres

De wereld verandert. De fiets heeft de wind mee en is belangrijker dan ooit. De verkoop van e-bikes groeit enorm, en de auto verlaat de binnenstad, wegen worden omgetoverd tot fietspad. Nieuwe kansen, vragen en uitdagingen.

Op het Nationaal Fietscongres gaan we ze uiteraard bespreken. Naast alle andere kennis die gedeeld moet worden. Hoe? Online, digitaal. Met een tool die alles biedt wat ook gedaan wordt bij een fysiek congres: keynotes, sessies, je netwerk uitbreiden, bedrijven spreken etc.

Op 3 september vindt deel 1 van het Nationaal Fietscongres plaats. Meld je snel aan op www.nationaalfietscongres.nl

Nationaal HUB Congres 2020

Hub’s zijn de talk of the town. Ze lijken de Haarlemmerolie voor veel uitdagingen waar we de komende jaren voor staan, zoals bereikbaarheid, klimaat, leefbaarheid, logistiek en meer. Maar hoe ver zijn we? Van welke initiatieven kunnen we leren? Waar kunnen we versnellen? Waar is afstemming nodig tussen lokale, regionale en landelijke initiatieven? En tussen mobiliteits-, logistieke en energievraagstukken? Dit en meer komt aan bod op de eerste editie van een nieuwe traditie: het Nationaal Hub Congres 2020.

We zorgen tijdens het online congres voor verbinding dwars door alle sectoren, lagen en functies heen. We gaan de diepte in op de drie belangrijke hubthema’s van dit moment: Energiehubs, (Stads)logistieke hubs en Mobiliteitshubs.

Ga voor meer informatie en om je aan te melden naar hubcongres.nl.

image

Zo realiseer je succesvolle projecten

In de masterclass ‘Stop met bewonersavonden!’ leer je hoe je een representatieve groep bereikt en plannen in co-creatie maakt, zonder dat het ellenlange processen met zich mee brengt. Anne-Mette Andersen van AM Landskab draagt tijdens deze dynamische masterclass haar kennis over van talrijke praktijkvoorbeelden, waarbij proces en resultaat van een ruimtelijk project, juist zonder de traditionele bewonersavond, beter zijn geslaagd. Bekijk het programma en meld je aan via stopmetbewonersavonden.nl