Graag informeren we je over een aantal activiteiten waar wij als Biind-team mee bezig zijn. Wil je meer over deze én onze andere activiteiten weten, dan horen we dat graag.

Biind is volop in beweging Onze missie om te communiceren, verbinden en activeren en zo een bijdrage te leveren aan een gezonde, veilige, prettige en duurzame fysieke leefomgeving krijgt steeds meer gestalte. Dat blijkt ook wel uit dit overzicht van activiteiten waar we samen met partners in de sector volop mee bezig zijn.

Meedoen? Dat kan. Op allerlei manieren. Weten hoe? Stuur een mail naar community manager Geert Dijkstra (geert@biind.nl).

image
image
image
image

Digiklas beter in burgerparticipatie Beter in burgerparticipatie worden online? Dat kan met onze Digiklas! In steeds 60 minuten leer je werken met een van de tools of methodieken uit het boek In 10 stappen beter in burgerparticipatie.

De Digiklas bestaat uit 10 lessen die je zelf kunt inplannen. Ook is de Digiklas leuk om met je collega's te doen.

Meer weten over het maken van bijvoorbeeld een actorenanalyse, draaiboek of Plan van Aanpak? Volg de digiklas!

Acquire Digitals

Verbinding. Meer dan ooit zien we het belang van een blijvende verbinding met elkaar. Kennisdeling staat aan de basis van Acquire Publishing en samenkomsten zijn daarvoor essentieel. Maar samenkomsten zijn niet alleen fysieke evenementen of ontmoetingen. Juist nu is digitale verbinding relevant en interessant. Vanuit deze gedachte breiden wij onze digitale dienstverlening steeds verder uit. Je kende ons wellicht al van een van onze vakbladen, evenementen, kennisplatforms of samenwerkingen. Die blijven natuurlijk, maar we gaan verder. Meer digitaal en meer online, om jouw behoefte steeds beter te kunnen bedienen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die we met of voor jou kunnen ontplooien? Download dan vrijblijvend de brochure van de Acquire Digitals.

image
image
image

Verbindingsdag Licht

De behoefte aan kennisdeling, ontmoeting, uitwisselen van ervaringen, en delen van de laatste innovatieve producten en diensten is onverminderd groot. Acquire biedt, in samenwerking met Stichting Openbare Verlichting Nederland, op 18 juni inspirerende sprekers, bezoekers en innovaties het podium tijdens de eerste Verbindingsdag Licht in de openbare ruimte. Doet u ook mee? verbindingsdag.online/licht

Festival geeft 2000 professionals kennis, fun en verbinding Op 11 juni 2020 organiseert Acquire in samenwerking met een groot aantal kennispartners, partners en experts het eerste online en gratis Verbindingsfestival. Het festival is doorspekt met kennisdeling, netwerkmomenten en ontspanning. Het event verbindt 2000 (young)professionals uit de bouw en vastgoed, mobiliteit, wonen & zorg en openbare ruimte met elkaar. Het thema van het eerste Verbindingsfestival ooit, is ‘Slimme en Gezonde Stad’, met inhoudelijke sessies van keynotesprekers, fun en verbinding op het programma. 2000 professionals doen kennis op om Nederland een stukje mooier, slimmer en gezonder te maken. Deelnemers ontmoeten (on)bekenden om toe te voegen aan het netwerk en sluiten af met de grootste digitale netwerkborrel van Nederland. Ga voor meer informatie naar www.verbindingsfestival.online

image