Biind Update

Klimaatadaptatie, zero emissie, omgevingswet, actieve mobiliteit, integraal en innovatief beheer, de mens centraal … zo maar een greep uit de onderwerpen die Biind dit jaar, mede op basis van de Biind monitor die jullie eind vorig jaar hebben ingevuld, op de agenda heeft staan. We bieden graag het podium aan koplopers die hun visie, project, beleid, kennis willen delen. Dat kan uiteraard via artikelen op de site maar ook door samen bij jou op locatie een excursie te organiseren. Samen weten we meer, dus kom maar op met je ideeën!


Namens het Biind-team


Geert Dijkstra
geert@biind.nl

Deel je kennis op Natuurinclusief en Zero Emissie


Dit voorjaar besteden we onder meer extra aandacht aan de thema’s Natuurinclusie Bouwen en Zero Emissie Vervoer. Met rondetafeldiscussies, seminars en bijeenkomsten, digitale magazines en uiteraard via de Biind website en -nieuwsbrieven. Doe je mee? Heb je inspirerende voorbeelden? Deel je kennis en ervaring zodat we samen stappen kunnen zetten. Stuur je suggesties naar Geert Dijkstra (geert@biind.nl) of Manon van Ketwich (manon@biind.nl).

De ‘zachte’ kant van het vak


Naast nieuwe vakinhoudelijke kennis vraagt de dynamiek in de sector ook om nieuwe vaardigheden op het gebied van participatie, projectmanagement, overtuigend presenteren en meer. Biind helpt met artikelen, speciale (digitale) magazines en trainingen. Zoals:


Op 17 maart: www.stopmetbewonersavonden.nl

Op 13 mei: www.competentiedag.nl

De Biind Experts
Biind biedt graag het podium aan inspirerende visies, verhalen, projecten en mensen. Bijvoorbeeld als Expert. Deze mensen mensen leveren regelmatig hun bijdrage als blogger, auteur, spreker of lid van de raad van advies van Biind.


De Biind Partners
We ontwikkelen kennis- en netwerkactiviteiten in nauwe samenwerking tussen onze leden, experts en partners. Een volledig overzicht van onze partners vind je hier. Wil je ook een bijdrage leveren aan de uitdagingen waar we voor staan, informeer dan naar de partnermogelijkheden bij Esmeralda van Milgen (esmeralda@biind.nl, of bel 038-4606384)

In opdracht van … jou?
Biind denkt steeds vaker mee met de kennis- en communicatieactiviteiten van branchegenoten. Zo organiseerden we in opdracht van Provincie Overijssel het www.congresnatuurlijk.nl in 2019 en gaan we op herhaling in 2020. Ook verzorgen we voor het Betonhuis een aantal (digitale) magazines. En zijn we dit jaar gestart met het verzorgen van de communicatie, website en events die in het kader van het www.schoneluchtakkoord.nl de komende tijd georganiseerd worden. Wil je ook een keer sparren? Neem contact op met Geert Dijkstra (geert@biind.nl, 06-55704920).