Verkeerskunde wordt gemaakt voor en door verkeerskundigen. Op dit platform worden nieuwe vakkennis en vakervaringen uitgewisseld. Daarnaast staan de vakmens en de vakontwikkeling centraal. Verkeerskunde is daardoor het vanzelfsprekende vakmedium voor verkeers- en mobiliteitsprofessionals, van student tot en met gepensioneerde.


Door de toegepast wetenschappelijke vakartikelen, vakvisies, blogs, dossierbijdragen, bijeenkomsten en tweets komt nieuwe vakkennis boven water, ontstaan nieuwe inzichten en krijgt de lezer handvatten voor het dagelijks werk op basis van actuele (fundamentele) vakkennis.

Lezers waarderen Verkeerskunde gemiddeld met een 7,8


Doelgroep
Verkeerskundigen, bestuurders en beleidsmakers bij: gemeenten, provincie,Rijksoverheid, waterschappen, (verkeers-)handhaving, adviseurs, projectleiders (technisch) ontwerpers, ontwikkelaars, docenten en onderzoekers.Geef uw organisatie zichtbaarheid

Ontdek Online

Wilt u uw organisatie meer zichtbaarheid geven? Dat kan! Ontdek welke mogelijkheden Verkeerskunde u hiervoor biedt.


Website | Nieuwsbrief | Bedrijfsleden PRO

image

Ontdek Offline

Toch liever offline uw bekendheid vergroten? Bij Verkeerskunde bieden wij u hiervoor diverse opties.


Magazine | Evenementen

image

Dé hoogwaardige informatiebron voor verkeerskundigen

Contact

Heeft u een vraag of wilt u meer weten? Neem contact op met onze accountmanagers of media-adviseurs. Zij gaan graag met u in gesprek om samen een maatwerkplan op te stellen.