Sneak preview

Sneak preview Vakbeurs Openbare Ruimte 2020

"Volgend jaar vindt Vakbeurs Openbare Ruimte plaats op 30 september en 1 oktober in Jaarbeurs Utrecht. Reserveer deze dagen alvast in uw agenda! De beursvloer blijven wij innoveren, herontdekken en verbeteren. Wat kunt u volgend jaar in ieder geval verwachten?"


"Een grote groep bedrijven doet al vanaf de allereerste beurseditie mee. Hier zijn wij uiteraard erg trots op. Zij verdienen aandacht. We leggen daarom nog meer de focus op de relatie met onze exposanten en hoe zij tot uiting komen op de beursvloer. Voor u als bezoeker draait het uiteraard om netwerken met deze bedrijven."

"Na vele positieve reacties kunnen we er niet omheen: volgend jaar zijn er weer veel belevingen op de beursvloer te vinden! Het Plein, de Slimme Wijk, de Groene Stad en nog tal van belevingen werden drukbezocht. We gaan erop inzetten dat alle bezoekers volgend jaar aan een beleving kunnen en willen deelnemen om zo kennis op te doen over de meest actuele openbare ruimte thema’s."

"Op de beurs vond u diverse lezingruimten die net even een tikkeltje anders ingericht waren, zoals de Huiskamersessies en de kas voor de Circulaire Sessies. Deze creatieve lezingzalen kunt u volgend jaar weer terugverwachten. Kennis vergaren in een inspirerende ruimte!"


"Wij kunnen niet wachten en zien u graag volgend jaar op 30 september en 1 oktober."


Team Vakbeurs Openbare Ruimte