TreeBuilders
Duurzame landschappen zijn onmisbaar om onze steden leefbaar te houden en stedelijke uitdagingen aan te gaan. Volwassen en functionele bomen zijn de meest natuurlijke oplossing om de gevolgen van klimaatverandering in de openbare ruimte te beperken. Helaas is de levensverwachting van de gemiddelde stedelijke boom slechts tien jaar.


TreeBuilders helpt de levensverwachting van deze bomen te verhogen. Alleen dan hebben we de milieuvoordelen die gezonde bomen ons te bieden hebben. Onze ondergrondse groeiplaatsconstructie laat bomen in de openbare ruimte groeien en biedt tegelijkertijd de beste methode voor duurzaam stedelijk waterbeheer. Door het verbinden van blauwe, groene en grijze stedelijke infrastructuren creëren we duurzame stedelijke landschappen en toekomstbestendige steden.

Buginn

Op de Vakbeurs Openbare Ruimte 2019 werd dit jaar een bijzonder plein ingericht: “De Natuurinclusieve stad”. Bij uitstek een thema dat raakt aan het DNA van Buginn, daar de filosofie uitgaat van het verweven van natuurwaarde tijdens het ontwerp- en bouwproces. De natuurinclusieve bijenhotels in combinatie met de verschillende toepassingen van de bouwmodule werden met enthousiasme ontvangen en vormden inspiratie voor de vele bezoekers. De introductie van de samenwerking met CityGard bleek een schot in de roos; vanaf nu zijn de bijenhotelmodules ook een optioneel onderdeel van deze innovatieve containertuintjes die in steeds meer steden zorgen voor vergroening van de openbare ruimte. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Buginn natuurinclusieve bijenhotels of wordt u ook enthousiast van de modern vormgegeven Bee Flats, dan verwijzen we u graag naar onze website voor meer inspiratie en informatie.