De regie over bomen en groen

Waar bomen groeien is leven en waar leven is, is groei. Dat maakt bomen waardevol voor de omgeving. Beeldbepalende groenstructuren in het stadscentrum, monumentale beukenlanen op een historisch landgoed; als beheerder van een gemeente, provincie of een andere overheidsinstantie heeft u inzicht in de waarde van bomen. Tree-o-logic ondersteunt u daarbij als onafhankelijk boomtechnisch onderzoeks- en adviesbureau. We helpen u met het opzetten en uitvoeren van efficiënt beleid en beheer en ondersteunen u bij specifieke vraagstukken.

Échte techneuten

De vorm van de kroon en de stam, de kleur van het blad, de groeirichting van de takken… ze spreken boekdelen over de gesteldheid van een boom. Onze experts verzorgen – mede met behulp van moderne meetapparatuur – boomonderzoeken en -analyses in heel Nederland.

Visie met beleid

Steeds meer gemeenten stellen zich een CO2-doel of willen klimaatadaptieve maatregelen toepassen. Zo moeten alle Nederlandse steden in 2050 klimaatneutraal zijn. Ambitieuze doelen waarbij grondige kennis van bomen en hun baten cruciaal is. Tree-o-logic ondersteunt gemeenten bij duurzame beleidsontwikkeling, met het verrijken, ontsluiten en analyseren van boomdata én met objectief advies over effectieve inzet van bomen voor een evenwichtige klimaatbalans.

Beheer uw bomen met onze online tools

Treedash®

Dé oplossing voor het beheren, analyseren en presenteren van al uw boomdata.


Treeasset®

Assetmanagement in een handomdraai. Inzicht in, grip op en regie over het complete boombeheer.


Tree-o-logic

T 0318 479 166

info@treeologic.nl

www.treeologic.nl