Specialisten in natuurlijk spelen met water

Een (natuur)speeltuin is niet compleet zonder water. Water is altijd leuk, maar met stromend water wordt het pas echt een feest, zeker als je het zelf op kunt (laten) pompen.

Nederland is natuurlijk waterland bij uitstek en het bouwen van bruggen en dammen zit ons schijnbaar in het bloed. Gelukkig is het besef van waterhuishouding door een veranderend klimaat bij kinderen niet aan de orde van de dag. Maar wat is er mooier dan ze op een speelse manier met ‘watermanagement’ in contact te laten komen?

Stromend water op een natuurspeelplaats brengt een extra dimensie en beleving. Het is uitdagend en spannend, maar ook rustgevend. Je kunt spulletjes laten drijven en verplaatsen, ermee spetteren en dollen, of je kunt er minutenlang naar kijken en er je handen of voeten in laten rusten. Onderzoek heeft vastgesteld dat water kinderen verbindt en tot rust brengt.

Mh2o ontwerpt en produceert handpompen en andere speeltoestellen voor het gebruik op waterspeelplaatsen. Kwaliteit en duurzaamheid zijn de speerpunten van ons productaanbod en onze bedrijfsvoering. Wij bieden alleen kwalitatief hoogwaardige producten aan, die gemaakt zijn voor intensief gebruik in de openbare ruimte. We proberen een grote impact te hebben op de gebruikers van onze pompen maar een zo kleine mogelijke op onze omgeving.

Natuurlijk spelen is onze passie en we geloven dat ieder kind recht heeft op een plek om zich uit te leven. Wij willen bijdragen aan leuke, uitdagende en spannende speelplaatsen. Mh2o is het resultaat van de combinatie van jarenlange ervaring in de aanleg van natuurspeeltuinen en expertise in de verwerking van RVS.


Het bedrijf heeft nu een aantal prachtige elementen ontwikkeld zoals een vijzel, watergoten en watertafels; allemaal in dezelfde hoogwaardige kwaliteit als de HP pompen. In de nabije toekomst zal het assortiment nog verder worden uitgebreid.


Mh2o

Grootebroek

T 0228-820 997

www.mh2o.eu