XEON: discreet, elegant en multifunctioneel

De XEON is een range architecturale projectoren met uitstekende prestaties. XEON betekent ook een breed scala aan opties en functies die voldoen aan de uiteenlopende behoeften van stedelijke ontwikkelaars.

- Verlichting en aanlichten: voor straatprofielen, parken en pleinen, gebouwen, kunstobjecten, een uitgebreide keuze aan kleuren (kleurtemperaturen, IRC, RGBW), DMX of DALI, diverse afschermingen, anti verblindingsroosters.

- Projectie van afbeeldingen: logo's, foto's en teksten in verschillende formaten en op verschillende soorten oppervlakken, in zwart en wit of in kleur, met behulp van onze GOBO.

- Videobewaking: via een discrete vaste camera-oplossing die volledig in de Xeon is geïntegreerd, of met behulp van een 360 graden dome camera.

- Geluid: met behulp van geïntegreerde luidsprekers.

De XEON is verkrijgbaar in drie formaten in alle RAL of AKZO kleuren. Ze zijn uitgerust met multidirectionele kogelgewrichten die de aansluitkabel verbergen. Deze functie bevordert een discrete, elegante en effectieve montage op masten, uithouders of gevels.