OV-Magazine is hét platform voor professionals in de ov-sector, zowel op papier als online. De focus ligt op ideeën die bijdragen aan verbeteren van het openbaar vervoer. Daarnaast besteden we aandacht aan ov-gerelateerde projecten die ter lering en vermaak kunnen dienen voor onze lezers.


OV-magazine scoort gemiddeld een 7,5

OV-Magazine verschijnt vier keer per jaar. Daarnaast is OV-Magazine ook online actief in de vorm van deze website, een wekelijkse nieuwsbrief, Twitter en Facebook. Lezers waarderen de inhoud van OV-Magazine gemiddeld met een 7,5. 80% van de lezers die de digitale nieuwsbrief ontvangen, leest deze altijd en waardeert deze met een 7 of hoger.

Doelgroep

Bestuurders, beleidsbepalers bij gemeentelijke, provinciale en landelijke overheid, bestuurders, beleidsbepalers bij alle OV bedrijven in Nederland, MT leden bij gemeentelijke, provinciale, landelijke overheid en OV bedrijven, rijkswaterstaat, projectleiders & Adviseurs in het openbaar vervoer (weg, rail en water), alle bestuurders van: ProRail, NS, Veolia, Arriva, TransDef, GVB, HTM, RET, EBS,

Syntus, TCR, Waterbussen Drechtsteden


Geef uw organisatie zichtbaarheid

Ontdek Online

Wilt u uw organisatie meer zichtbaarheid geven? Dat kan! Ontdek welke mogelijkheden OV Magazine u hiervoor biedt.


Website | Nieuwsbrief | Bedrijfleden PRO

Ontdek Offline

Toch liever offline uw bekendheid vergroten? Bij OV Magazine bieden wij u hiervoor diverse opties.


Magazine | Evenementen

Diepgang, hoogwaardig inhoud en onafhankelijk.

Contact

Heeft u een vraag of wilt u meer weten? Neem contact op met onze accountmanagers of media-adviseurs. Zij gaan graag met u in gesprek om samen maatwerkplan op te stellen.