Het doel van OV-magazine is (zowel offline als online) om professionals in de ov-sector en aanpalende vakgebieden te informeren over plannen, projecten en ontwikkelingen in het vakgebied. Ook biedt OV-Magazine een podium voor prikkelende visies en discussie.


OV-magazine scoort gemiddeld een 7,5

OV-Magazine verschijnt vier keer per jaar op papier. Daarnaast is OV-Magazine online actief in de vorm van een website, een nieuwsbrief, Twitter en LinkedIn. Lezers waarderen de inhoud van OV-Magazine gemiddeld met een 7,5. Ruim 40% van de lezers die de digitale nieuwsbrief ontvangen, leest deze altijd en waardeert deze met een 7 of hoger.


Doelgroep

Bestuurders, beleidsbepalers bij gemeentelijke, provinciale en landelijke overheden, MT leden bij gemeentelijke, provinciale, landelijke overheden en ov-bedrijven, Rijkswaterstaat, projectleiders & adviseurs in het openbaar vervoer (weg, rail en water), bestuurders en beleidsbepalers van ov-bedrijven zoals: Keolis, ProRail, NS, Arriva, Transdev, GVB, HTM, RET, EBS en Syntus.


Ontdek Online

Wilt u uw organisatie meer zichtbaarheid geven? Dat kan! Ontdek welke mogelijkheden OV-Magazine u hiervoor biedt.


Website | Nieuwsbrief | Bedrijfleden PRO

image

Ontdek Offline

Toch liever offline uw bekendheid vergroten? Bij OV-Magazine bieden wij u hiervoor diverse opties.


Magazine | Evenementen

image

Diepgang, hoogwaardige inhoud en onafhankelijk

Contact

Heeft u een vraag of wilt u meer weten? Neem contact op met onze accountmanagers of media-adviseurs. Zij gaan graag met u in gesprek om samen een maatwerkplan op te stellen.